👉 Tanggalan Indonesia 2023 - Preian, Rembulan Anyar, Rembulan Purnama | Indonesia 2023 Calendar



Tanggalan Cetak Indonesia 2023 kanthi Preian lan Fase Bulan | Indonesia Calendar 2023

Alat Kalender online 2023 gratis paling apik iki bakal nuduhake fase Bulan bebarengan karo dhaptar Preian kanggo negara Indonesia. Kanggo negara liya, pilih saka gulung mudhun.

Ing taun iki ana 53 dina Minggu, 13 dina Purnama lan 12 dina Rembulan Anyar.

2023 dudu taun kabisat, mula Februari mung ana 28 dina.




Tanggalan Indonésia 2023 | Indonesia Calendar 2023

Januari 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Februari 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Maret 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

April 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Mei 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Juni 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Juli 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Agustus 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

September 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Oktober 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

November 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Desember 2023

Mi Se Sel Re Ke Ju Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Indonesia preian | Indonesia Holidays and Observances


Januari 1: Dina Taun Anyar, 23: Dina Taun Anyar Imlek

Februari 19: Minggahipun Kanjeng Nabi Muhammad

Maret

April 7: Jumat Agung, 9: Minggu Paskah, 22: Idul Fitri, 23: Idul Liburan Fitri

Mei 1: Dina Buruh Internasional, 18: Dina Kenaikan Yesus Kristus

Juni 1: Dinten Pancasila, 29: Idul Adha

Juli 20: Muharram / Taun Anyar Islam

Agustus 17: Hari Kamardikan Indonesia

September 28: Maulid Nabi Muhammad (Maulud Nabi Muhammad)

Oktober

November 12: Diwali / Deepavali

Desember 24: Malem Natal, 25: Dina Natal, 31: Malem Taun Anyar





Unduh Tanggalan 2023 kanthi preian...



×

Select Language

×

Details

Tanggalan 2023 sing bisa dicithak bebarengan karo preian kanggo Indonesia

Iki minangka salah sawijining alat "Kalender Indonesia 2023" online sing paling apik amarga kita wis nyedhiyakake alat karo kabeh Preian lan Perayaan bebarengan karo fase rembulan...

Kalender Cetak Indonesia kanggo taun 2023 bebarengan karo Preian lan Fase Bulan

Kepiye cara nggunakake alat Tanggalan Indonesia 2023 online gratis iki?

Kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa nggunakake "Kalender Indonesia 2023" tanpa repot. Sampeyan ora perlu njupuk latihan utawa ngapalake. Ing bab mung sampeyan kudu tindakake langkah prasaja kasebut ing ngisor iki.

Ganti Taun: Sawise ngakses alat kasebut, yen sampeyan pengin ngganti taun - saka gulung mudhun "Tautan Cepet kanggo Taun" pilih taun sing dibutuhake lan kanthi otomatis sampeyan bakal dialihake menyang layar taun utawa tanggalan.

Ganti Negara: Yen sampeyan pengin ngganti negara - saka gulung mudhun "Negara" pilih sasi sing dibutuhake lan kanthi otomatis sampeyan bakal dialihake menyang layar negara sing gegandhengan.

Fase Bulan: Ing tanggalan ndhuwur - kanggo saben sasi, sampeyan bisa ndeleng rong bunderan sing nuduhake ing ngisor iki

  • Simbol Dina Bulan Anyar :
  • Simbol Dina Purnama :


Pitakonan Paling Sering


Jeneng sasi ing basa Inggris (utawa) Wulan Taun

Jeneng sasi ing basa Inggris kaya ing ngisor iki

  • January
  • February
  • March
  • April
  • May
  • June
  • July
  • August
  • September
  • October
  • November
  • December


Pira sasi duwe 28 dina?

Yen taun iku taun kabisat, banjur ana nol sasi ing taun liyane yen diwenehi taun dudu taun kabisat banjur mung ana siji sasi ing taun karo 28 dina ing sasi lan jeneng sasi Februari.


Pira sasi duwe 30 dina?

Ana 4 sasi ing setahun sing nduweni 30 dina yaiku April, Juni, September, lan Nopember.


Pira sasi duwe 31 dina?

Ana 7 sasi ing setahun sing nduweni 31 dina yaiku Januari, Maret, Mei, Juli, Agustus, Oktober, lan Desember.


Pira sasi ing setahun?

Ana total 12 sasi ing setahun ie

  • Januari
  • Februari
  • Maret
  • April
  • Mei
  • Juni
  • Juli
  • Agustus
  • September
  • Oktober
  • Nopember
  • Desember



Akèh-akèhé uga nggoleki kaya
Tanggalan Indonésia, Tanggalan 2023 Indonésia, 2023 Tanggalan Indonésia, Indonesia Calender 2023, Indonesia Calandar 2023, Indonesia Calindar 2023, Indonesia Calinder 2023, Indonesia Calindir 2023, 2023 Indonesia Calender, Indonesia 2023 Calandar, 2023 Indonesia Calindar, Indonesia 2023 Calinder, Indonesia 2023 Calindir, tanggalan jawa, tanggalan jawa online, ...