👉 Kalendari i Shqipërisë 2023 - Festat, Fazat e Hënës - Ditët e Hënës së Re dhe Hënës së Plotë - PDF Printable | Kalendari I Ramazanit 2023Kalendari i Shqipërisë 2023 me festat, fazat e hënës si ditët e hënës së re, ditët e hënës së plotë

Ky vegël më e mirë falas në internet Calendar 2023 do të tregojë fazat e Hënës së bashku me një listë të festave dhe festave për Shqipërinë. Për vendet e tjera, ju lutemi zgjidhni nga menyja rënëse.

Këtë vit ka gjithsej 53 të diela, 13 ditë të hënës së plotë dhe 12 ditë të hënës së re.

2023 nuk është një vit i brishtë dhe për këtë arsye shkurti ka vetëm 28 ditë.
Kalendari i Shqipërisë 2023 me festat, ditët e hënës së plotë dhe ditët e hënës së re

janar 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7FM
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21NM
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

shkurt 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4
5FM 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20NM 21 22 23 24 25
26 27 28

marsh 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4
5 6 7FM 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21NM 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

prill 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1
2 3 4 5 6FM 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20NM 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

maj 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5FM 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19NM 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

qershor 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3
4FM 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18NM 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

korrik 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1
2 3FM 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17NM 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

gusht 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1FM 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16NM 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31FM

shtator 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15NM 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29FM 30

tetor 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14NM
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28FM
29 30 31

Nëntor 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13NM 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27FM 28 29 30

dhjetor 2023

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13NM 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27FM 28 29 30
31

Festat dhe Festat e Shqipërisë 2023


Janar 1: Dita e Vitit të Ri, 2: Dita e Vitit të Ri (dita 2), 3: Dita e pushimit të "Ditës së Vitit të Ri"

Shkurt 14: Dita e Shën Valentinit

Mars 8: Dita e Nënës, 14: Dita e Verës, 22: Dita e Nevruzit

Prill 7: E Premtja e Madhe, 8: E Shtuna e Madhe, 9: E Diela e Pashkëve, 10: Ditë pushimi për të Dielën e Pashkëve, 10: E Hëna e Pashkëve, 14: E Premtja e Madhe , 15: E shtuna e Pashkëve, 16: E diela e Pashkëve, 17: E hëna e Pashkëve, 17: Ditë pushimi për të dielën e Pashkëve, 22: Fitër Bajrami

1 maj: Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve

Qershor 18: Dita e Etërve, 29: Festa e Sakrificës

korrik

Gusht

Shtator 5: Dita e Lumturimit të Nënë Terezës

Tetor 31: Halloween

Nëntor 28: Dita e Flamurit dhe Pavarësisë, 29: Dita e Çlirimit

Dhjetor 8: Dita Kombëtare e Rinisë, 24: Nata e Krishtlindjeve, 25: Dita e Krishtlindjeve, 31: Nata e Vitit të Ri×

Zgjidh gjuhen

×

Details

Kalendari I Ramazanit 2023 së bashku me festat, ditët e hënës së re, ditët e hënës së plotë për Shqipërinë

Ky është një nga mjetet më të mira falas në internet "Albania 2023 Calender" sepse ne kemi ofruar mjet me të gjitha festat dhe festivalet së bashku me fazat e hënës si ditët e hënës së re, ditët e hënës së plotë specifike për secilën dhe respektivisht çdo muaj...

Kalendari i printueshëm i Shqipërisë për vitin 2023 së bashku me festat dhe fazat e hënës

Si ta përdorni këtë mjet më të mirë falas në internet Albania Calander 2023?

Siç u përmend më herët, ju mund të përdorni "Kalendarin tonë të Shqipërisë 2023" pa hasur asnjë sherr. Ju nuk keni nevojë të merrni ndonjë trajnim ose të mësoni përmendësh. E vetmja gjë që duhet të bëni është të ndiqni hapat e thjeshtë të përmendur më poshtë.

Ndrysho vitin: Pasi të kesh akses te mjeti, nëse dëshiron të ndryshosh vitin - nga menyja rënëse "Lidhje të shpejta për vite" zgjidhni vitin e kërkuar dhe automatikisht do të ridrejtohet në ekranin e vitit ose kalendarit përkatës.

Ndrysho shtetin: Nëse dëshiron të ndryshosh shtetin - nga menyja rënëse "Vendet" zgjidhni muajin e kërkuar dhe automatikisht do të ridrejtoheni në ekranin e shtetit përkatës.

Fazat e Hënës: Në kalendarin e mësipërm - për çdo muaj, ju mund të shihni dy rrathë që përfaqësojnë vijimin

 • Simboli i Ditës së Hënës së Re : NM
 • Simboli i Ditës së Hënës së Plotë : FM


Pyetjet e bëra më shpesh


Emri i muajve në anglisht (ose) Muajt e Vitit

Emri i muajve në anglisht është si më poshtë

 • January
 • February
 • March
 • April
 • May
 • June
 • July
 • August
 • September
 • October
 • November
 • December


Sa muaj kanë 28 ditë?

Nëse një vit është vit i brishtë, atëherë ka zero muaj në atë vit tjetër nëse viti i dhënë nuk është vit i brishtë, atëherë ka vetëm një muaj në atë vit me 28 ditë në muaj dhe emër i muajit është shkurt.


Sa muaj kanë 30 ditë?

Ka 4 muaj në vit me 30 ditë, përkatësisht prill, qershor, shtator dhe nëntor.


Sa muaj kanë 31 ditë?

Ka 7 muaj në vit me 31 ditë, përkatësisht janar, mars, maj, korrik, gusht, tetor dhe dhjetor.


Sa muaj janë në një vit?

Janë gjithsej 12 muaj në vit dmth

 • janar
 • Shkurt
 • Mars
 • Prill
 • Maj
 • qershor
 • Korrik
 • Gusht
 • Shtator
 • Tetor
 • Nëntor
 • Dhjetor